Signup for klostervangen.dk Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Regler For Motionsrummet

1. Åbningstid for motionsrummet i kælderen under Langelandsgade er alle dage 8.00 til 21.00.
  2. Motionsrummet må gerne benyttes af personer, som ikke bor i afdeling 25, hvis de er sammen med en beboer fra afdeling 25 under træningen.
  3. Det koster 200 kr. pr. husstand om året at benytte motionsrummet. Nøgler udleveret til beboere i Klostervangen må under ingen omstændigheder overdrages til tredjepart. Nøglerne kan købes på kontoret den første mandag i hver måned imellem 18.30 og 19.30 (en nøgle pr. husstand).
  4. Brugere af motionsrummet, som er under 18 år gamle, skal være ifølge med en voksen (rummet benyttes på eget ansvar)!
  5. Redskaberne må ikke fjernes fra motionsrummet. Sker det så vil rummet blive lukket indtil redskaberne er leveret tilbage!
  6. Der skal ryddes op, slukkes lys og låses efter brug.
  7. Tag et håndklæde med til at sidde og ligge på. Maskinerne skal tørres af efter brug.
  8. Der må kun nydes mad ved bordet.
  9. Der må ikke ryges i motionsrummet!
  10. Hvis der opstår tekniske problemer, så kontakt Steen S. Nielsen på 26 23 14 17.Hvis du ikke overholder disse regler så vil din nøgle blive inddraget og pengene for nøglen bliver ikke refunderet!

God fornøjelse med rummet

Afdelingsbestyrelsen