Signup for klostervangen.dk Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

   · Kalenderen er kun til testbrug!    Afprøvning af en ny online kalender til facilitets-styring i Klostervangen
 
Du må gerne afprøve kalenderen,
men du skal aftale det med Anna
før din reservation er gældende.

 

Du kan se den nye kalender her...

(Husk at kalenderen kun er til test!)

Om klostervangen.dk online kalender
Online kalenderen er en webapplikation (et internetprogram) som ved hjælp af en månedskalender viser hvornår beboerhusets 1. sal, stueetage og gæsteværelset er udlejet/udlånt. Til kalenderen er der en bookingformular, som tillader alle besøgende at rette en forespørgsel på (reservere) en af ovennævnte faciliteter på en given dato. Efterfølgende er det muligt for et bestyrelsesmedlem at gå ind og bekræfte reservationen, og sende en mail til forespørgeren med afregningsnummeret.
De endelige detaljer for brugen af kalenderen er endnu ikke fastlagt, men bestyrelsen har pr. 17. december 2012 besluttet at vi vil tilbyde en online kalender med tilhørende mulighed for booking gennem internettet.

Formål
Formålet med en online kalenderen er at det giver større fleksibilitet til de beboere, som har en PC og som måske ikke har så let ved at komme på afdelingskontoret i bebeoerhuset, Langelandsgade 52a, 1. sal, den første mandag i hver måned. Samtidig giver det beboerne en mulighed for evt. at flytte et arrangement, hvis det bliver muligt at se hvornår faciliteterne er til rådighed.

Hvornår
Det står endnu hen i det uvisse hvornår en online kalender med tilhørende booking bliver en realitet. Før det sker skal bestyrelsen:

  • Have tilpasset bestemmelserne for anvendelsen af Klostervangens faciliteter,
  • Have udarbejdet vejledning for kalenderens anvendelse,
  • Have fordelt opgaverne i tilknytning til kalenderadministrationen internt.