Sign up for klostervangen.dk newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

17. maj 2015:

Klostervangen.net er blevet til klostervangen.dk
Klostervangen.net er blevet til klostervangen.dk

11. maj 2015 lukkede vi bestyrelsen Klostervangens hjemmeside gennem 8 år på adressen klostervangen.net
Men allerede 01. maj 2015 migrerede vi databasen kørte vi et skyggedomæne op på adressen
klostervangen.dk, således at besøgende ikke ville lægge mærke til hvilken hjemmeside man besøger – samme indhold, samme database, nyt domæne.
De primære årsager til skiftet var følgende:
• Den hidtidige udbyder har taget for lemfældigt på sikkerheden, hvilket bl.a. har betydet at klostervangen.net i flere omgange er blevet hacket, og der ligget noget ”snavs” på udbyderens servere, som har omdirigeret besøgende på klostervangen.net til diverse online spillesider og andre sider med et ganske tvivlsomt indhold,
• Ved at skifte fra et .net til et .dk TLD (Top Level Domain) har det været muligt at køre med paralleldrift i den overgangsperiode, som var nødvendig for at få det hele flyttet,
• .DK domæner koster kun ca. ¼ af et .NET domæne i årlig afgift.

Så kunne man jo spørge: "Hvorfor så vente 8 år med at lægge hjemmesiden om?"
Svaret er, at klostervangen.dk først for nyligt er blevet ledigt, så derfor var det ikke muligt for et år siden. Dertil kommer, at den periodiske fornyelse af webhotel ligger i maj, så hvis vi havde skiftet i juni 2014, så ville vi have ”spildt webhotellejen" i 11 måneder.
Det sidste udestående der er med flytningen af klostervangens hjemmeside fra klostervangen.net til klostervanmgen.dk er at flytte/genskabe mailboksene. Det arbejdes der pt. på og nedlæggelse/genopretning forventes færdig mandag 18. maj 2015.

 

p.b.v.

Anders T. Nielsen
Formand Afd. 25
 

Written by Anders T. NielsenNews ID: 12

Return to News Index...