Sign up for klostervangen.dk newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

12. december 2014:

Mulighed for Waoo fibernet i Klostervangen
I løbet af december 2014 og januar 2015 etableres der et reelt alternativ til StofaNets kombinerede TV- og Internetløsning i Klostervangen.

Der er siden november 2014 blevet boret, banket og larmet i Klostervangen. Det skyldes at El:Con / Fibia installerer energiselskabernes fibernet, Waoo, i Klostervangen.

Hermed bliver StofaNets næsten monopollignende tilstande endelig brudt af en teleudbyder, som reelt tilbyder et konkurrencedygtigt alternativ til StofaNets kabel-TV og Internet-løsning.

Læs mere om Waoo til foreninger her...

Selv om terminaludstyret fra franske Alcateli kke understøtter den nye 5 Ghz Wifi-standard, så er der god grund til at overveje om du ønsker hurtigere internet. Waoos 50/50 forbindelse holder hvad den lover: Der er målt hastigheder på over 50 Mbit pr. sekund for både upload og download. Det står i kontrast til de fleste andre internetudbydere som ofte har en "Best Effort" klausul i deres kontrakter. Best Effort betyder i denne sammenhæng som regel "op til" en given hastighed. F.eks. har beboere med Fullrate som udbyder af en 40/5 forbindelse sjældent kunne måle mere end 30 Mbit download og godt 4 Mbit upload her i ejendommen.

Hvad angår TV, så har Waoo også konkurrencedygtige priser på deres pakker, så nu har vi reelt et alternativ til Stofa. 

Opdateret 2015-08-03:
Bestyrelsen er i dialog med YouSee og påregner at få sat et møde med Stofa op i løbet af efteråret 2015 mhp. på enten

  • at få en revideret aftale med Stofa eller
  • at få en ny hovedleverandør af kabel-TV og Internet (via antennestikket) i form af YouSee
YouSee tilbyder nogle meget konkurrencedygtige produkter (sammenlignet med både Stofa og Waoo) både på pris og leverede services inden for TV, Internet, fastnettelefoni og mobiltelefoni med tilhørende samlerabatter. 

Written by Anders T. NielsenNews ID: 6

Return to News Index...