Forslag 1. At der ikke opsættes spejl på overtrykslem i entre. Anders N. argumenterede for forslaget.
Forslaget enstemmigt VEDTAGET .
Forslag 2. Opsyn i opgangene i forhold til brandfare efter helhedsplanen: Her blev der spurgt om, hvorfor AAB ikke har sat økonomiske beregninger på forslagene, hvilket blev forklaret med, at der har været supertravlt i administrationen.
Forslag 2 blev med overvældende flertal FORKASTET.
Forsag 3. Forslag om bagvagt v. udlejning af beboerhus. Per fra bestyrelsen argumenterede imod. Man kan bruge politiet.
Forslaget blev FORKASTET.
Forslag 4. Kunst i Klostervangen. En menig beboer, Andreas fremlagde sin idé til kunst med skitser. Der var mange positive tilkendegivelser overfor kunst i almindelighed og også konkret Andreas`forslag. Det blev dog også fremført, at hans projekt vil komme i direkte konflikt med kommende solceller på taget og at vores gavle vil tage sig helt anderledes ud efter renovering med gavlvinduer. I øvrigt skal vedligeholdelse tages i betragtning. En opfordring til at stille forslag om kunst i bero til efter renovering.
Forslaget blev FORKASTET.
Forslag 21. Indkøb af 2 strygeruller i stedet for 5 med ændring af adgangsforhold til de 2 strygerum. Per O. fremlagde forslaget.
Forslaget blev VEDTAGET .
Forslag 5. Genopsætning af vores cykelskur. Forslagsstillerne Karen og Kristian fremlagde forslaget. Ole F. fra servicecenter Midt forklarede, at der kan være gode muligheder for at få skuret opsat indenfor det vedtagne budget. Thomas fra bestyrelsen kom med et ændringsforslag: "Hvis skuret kan opsættes indenfor eksisterende budget kan arbejdet sættes i gang i 2019-2020." Administrationen og bestyrelse arbejder videre med sagen.
Forslaget blev enstemmigt VEDTAGET MED ÆNDRINGSFORSLAGET.
Forslag 6. Etablering af ny garderobeindretning efter renoveringen. Thomas fra bestyrelsen argumenterede mod forslaget. Bestyrelsen mener, det er dyrt og ufleksibelt. Man kan oprette en råderetssag, hvis man gerne vil det.
Dyreste tilbud nedstemt. Billigste tilbud blev også nedstemt.
Forslaget FORKASTET.
Forslag 7. Etablering af centralt styrede infoskærme i opgangene. Anders N. fremførte flere fordele ved at få sådan et system indført til gavn for alle beboeres informations niveau. Der var delte meninger, nærmest fifty-fifty. Men
Forslaget blev FORKASTET.
forslag 8. Hvide branddøre i stedet for brune. Rene og Anders argumenterede for bestyrelsens forslag. Der var indlæg for og imod. Også her næsten fifty-fifty stemning i forsamlingen, men
Forslaget FORKASTET.
Forslag 9. At de nye entredøre forberedes for brik låsesystem. Dørene vil blive forberedt for briklåse. Og man kan stadig bruge nøgle! Derfor:
Bestyrelsen TRAK FORSLAGET.
Forslag 10. Bestyrelsens forslag om at de nye branddøre forberedes på NFC, hvilket betyder, at de kan oplåses med en smart phone. Anders forklarede om systemet.
Forslaget blev VEDTAGET med overvældende flertal.
Forslag 11. Fra bestyrelsen om at fastholde renovering/maling af opgangene. Det ER stadig i projektet, at opgangene skal have akustiklofter, ny belysning og maling. Derfor:
Forslaget FRAFALDET.
Forslag 12. Bestyrelsen anbefaler betydelige besparelser på udvidelse af beboerhus. Der er imidlertid nu ny finansiering på projektet og det vil være meget risikabelt at åbne sagen med risiko for stor erstatning til entreprenør, da kontrakt er skrevet. En enkelt beboer ønskede forslaget fastholdt, men bestyrelsen frafaldt.
Forslaget blev FRAFALDET.
Forslag 13. Bestyrelsens forslag om panserglas som faldsikring på altanerne. Anders fremførte de åbenlyse fordele visuelt. Morten Strunge fra projektgruppen kunne ikke sige, hvilken løsning, der er godkendt.
Forslaget blev enstemmigt VEDTAGET .
Forslag 14. Bestyrelsen foreslår en løsning, hvor 75 % af glasfacade på altanerne kan åbnes.Per fremlagde argumenterne. Projektledelsen har besluttet en billigere løsning med 50 % åbning.
Forslaget blev enstemmigt VEDTAGET .
Forslag 15. Bestyrelsen foreslår, at der ikke laves nedhængte lofter på altanerne, mest af besparelseshensyn, da vi derved kunne spare ca. 5 mio. kr. Men de seneste tal viser, at der evt. vil være mindre end 2 mio. kr. sparet. Derfor fastholder bestyrelsen ikke forslaget, men en beboer ønskede det, og derfor kom forslaget til afstemning. For: 48. Imod:31. undlader at stemme: 14.
Forslaget VEDTAGET .
Forslag 16. Bestyrelsen anbefaler etablering af infrastruktur for to ellader standere. Anders opremser fordele og at vi har en fremtidssituation, der peger i retning af boom for elbiler.
Forslaget VEDTAGET med overvældende flertal.
Forslag 17. Etablere bedre adgangsforhold til affaldsøen i Langelandsgade. Alex O. fremlægger sit forslag. Bestyrelsen bakker op.
Forslaget VEDTAGET .
Forslag 18. Etablering af gelænder ved diverse trapper. Kommunen skal sørge for den ene trappe. Bestyrelsen foreslår en løsning til den anden trappe fra cykelstien ned til grillpladsen i Grønnegade i forbindelse med fornyelserne på de grønne områder. Derfor:
FORSLAGET TRUKKET.
Forslag 19. Om at vi ikke længere skal være en del af "Beboernyt" og ikke betale til det. Forslagsstiller mener, han er blevet dårligt og udemokratisk behandlet.
Forslaget blev FORKASTET.
Forslag 20. At sæbeskufferne genetableres i vaskemaskinerne, så man selv kan vælge. Mener, der er besparelser. Bestyrelsen mener, det vil medføre store omstillings udgifter, ingen besparelser og mere svineri i vaskerierne.
Forslaget FORKASTET.
Forslag 22. Bestyrelsen foreslår alle garager opsiges for folk, der ikke bor i Klostervang, da det bliver svært at finde parkering på de åbne p-pladser under byggeperioden. Så kan man leje en garage.
Forslaget VEDTAGET .
|